• +91 9971497814
  • info@interviewmaterial.com

Peoplesoft Interview Questions Answers

Question 1 : The main attributes of a Component Interface (CI) are?

Answer 1 : Keys, Properties & Collections, Methods and Name

Question 2 : Which of the following can be mapped as Find Keys for a Component Interface ?

Answer 2 : A OR b

Question 3 : How does the PeopleSoft Enterprise Portal workwith 8.1x and 8.4 applications?

Answer 3 : There are several scenarios that may exist when customers use the PeopleSoftEnterprise Portal with a mixture of 8.1x and 8.4 applications. Specificinformation on the use of the PeopleSoft Enterprise Portal in a blendedenvironment will be available in a forthcoming white paper, which will beavailable on Customer Connection.In general, the recommendation is to use the PeopleSoft Enterprise Portal 8.4with 8.1x and 8.4 applications, rather than an older version.

Question 4 : Will the PeopleSoft Internet Architecture, now that it embeds BEA WebLogic and IBM WebSphere, work with my other corporate web servers and tools?

Answer 4 : One of the core values of the PeopleTools development group is investment protection. The time, money and resources that you may have already invested in licensing another web server, training developers and administrators, building and deploying other web applications will not be compromised by this decision. How is this accomplished

Question 5 : Both BEA WebLogic and IBM WebSphere have the ability to plug into many different web servers. Does PeopleSoft support the web servers that they plug into?

Answer 5 : BEA and IBM provide plug-ins for many of the leading web servers. This allows the customer to use their own HTTP web server and WebLogic’s or WebSphere’s Java servlet engine. PeopleSoft uses this plug-in capability to support IIS. We have no reason to believe that there will be any issues with other web servers that WebLogic or WebSphere are able to work with through their plug-in architecture, but PeopleSoft GSC will not support these other web servers with PeopleTools 8.4

Question 6 : Is web server load balancing supported with PeopleTools 8.4?

Answer 6 : Customers can set up clusters of BEA WebLogic or IBM WebSphere servers to do web server load balancing. In such scenarios, if an instance is down, requests are automatically routed to another instance. For more information on high availability and clustering with WebLogic, WebSphere and other web servers.

Question 7 : In which platform does Crystal and Psnvision works?

Answer 7 : Windows (Correct)

Question 8 : You want to update your password and enter a hint for forgotten password. What would you access?

Answer 8 : User Profile 

Question 9 : Question based on changing prompt table, what happens when changing from NO EDIT TO EDIT option?

Answer 9 : user can type only prompt table values and the default values gets populated from the database.

Question 10 : Customization done in Dev DB, Which tool i will use to move it to Prod DB?

Answer 10 : Use App Designer -> Copy DB Your Onsite DBA has called you up and told you that one of the tables PS_ABC_TAO has grown very big in size. Based on the standard naming convention, you have determined that the record is a temporary record since it ends with _TAOYou look into the database and decide that that the data is not required any more. You ask the DBA to delete the data in the table. Next day you get a call from an irritated user who says that a daily process that took only 1 minute to run is taking about 2 hours today. You look into his process and find that it uses PS_ABC_TAO as a temporary table. What would you suggest the DBA to do ? Update statistics on the table

Peoplesoft Contributors

krishan

Share your email for latest updates

Name:
Email:

Our partners