• +91 9971497814
  • info@interviewmaterial.com

Peoplesoft Interview Questions Answers

Question 1 : What are the People Tools available for Integration Broker?

Answer 1 : 1. Appl. Messaging 2. Component Interface 3. File Layout

Question 2 : Where do you need to install connectivity software?

Answer 2 : 1. batch server 2. App server 3. two tier client

Question 3 : Database Connectivity Drivers should be installed in the following System?

Answer 3 : 1. Client Workstation in two tier mode (Yes) 2. App Server (Yes) 3. Batch Server (Yes) 4. Data Mover (Yes)

Question 4 : What are Menu types available?

Answer 4 : 1. Component 2. PeopleCode 3. Separator

Question 5 : What are the views available in App. Designer project workspace(multiple answer)?

Answer 5 : 1. Development 2. Upgrade

Question 6 : Select the components which form the part of Integration Broker?

Answer 6 : 1. File Layout 2. CI 3. app. Messaging

Question 7 : In PeopleCode Debugger what are the valid values?

Answer 7 : 1. Go 2. Step Over 3. View Variable Value  

Question 8 : Which Web Services is only used as a Proxy Server?

Answer 8 : 1. MS IIS 2. Apache

Question 9 : Which one of the following tree types is NOT supported in the PeopleSoft tree manager?

Answer 9 : 1. Query trees 2. Combination trees

Question 10 : What are the Search Keys you use to find Patches and Fixes?

Answer 10 : 1. Release 2. Updated date time 3. Report Id

Peoplesoft Contributors

krishan

Share your email for latest updates

Name:
Email:

Our partners